28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Prinţul Harry va publica un volum de memorii „întru totul sincer” despre „omul care am devenit”

Foto: News.ro

Prinţul Harry, duce de Sussex,  a anunțat că a semnat un acord pentru a-şi publica memoriile, potrivit NBC.

Editura  Penguin Random House a descris  viitorul volumul ca „expunere definitorie a experienţelor, aventurilor, pierderilor şi lecţiilor de viaţă care au ajutat la formarea lui”.

Prinţul Harry a caracterizat volumul ca fiind scris din perspectiva „omului care am devenit”, şi nu din cea a titlului regal pe care l-a primit la naştere.

„Am purtat multe pălării de-a lungul anilor, la propriu şi la figurat, şi sper ca, prin relatarea poveştii mele – suişurile şi coborâşurile, greşelile, lecţiile pe care le-am învăţat -, să pot ajuta să arăt că, indiferent de unde venim, avem mai multe în comun decât credem”, a  declarat ducele.

Această cartea de memorii vine într-o perioadă în care prinţul Harry vorbeşte tot mai deschis despre viaţa sa privată.

Anterior, el şi soţia, Meghan Markle, au renunţat la rolurile de membri ai familiei regale anul trecut şi au lucrat de atunci la mai multe proiecte.

Harry şi Meghan s-au mutat în California, unde au fondat Archewell, fundaţie caritabilă, au semnat un acord cu Netflix şi au creat, împreună cu Oprah Winfrey, un serial pentru Apple TV+ centrat pe sănătatea mintală.

În plus, el a mai specificat în comunicatul de luni că este încântat să împărtăşească ceea ce a învăţat pe parcursul vieţii şi a promis că autobiografia va fi „o relatare la prima mână, exactă şi întru totul sinceră, a vieţii mele”.