Prinţul Harry şi Meghan Markle au dat în judecată un tabloid britanic

Foto: news.ro

Prinţul Harry dă în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday din cauza tratamentului “nemilos” pe care soţia sa Meghan Markle l-a primit din partea acestuia, potrivit revistei People.

“Din nefericire, soţia mea a devenit una dintre recentele victime ale unui tabloid britanic care duce campanii împotriva unor persoane fără a se gândi la consecinţe – o campanie nemiloasă care a escaladat în ultimul an, în timpul sarcinii sale şi în timpul creşterii fiului nostru”, a spus Harry.

Purtătorul de cuvânt din Schillings, care o reprezintă pe ducesa de Sussex, a dezvăluit faptul că cei doi au început procedurile legale împotriva Mail on Sunday şi a companiei mamă Associated Newspapers “pentru că a publicat o scrisoare privată a ducesei, care face parte dintr-o campanie a grupului media de a publica poveşti false în mod deliberat despre ea, precum şi despre soţul ei”.

În luna mai, Splash News şi-a cerut scuze după ce aceasta a publicat, la începutul lunii ianuarie, fotografii realizate din elicopter cu locuinţa prinţului Harry.