Prințul Harry nu își dorește mai mult de doi copii. Vezi care este motivul

Foto: protv.ro

Prințul Harry a declarat într-un articol publicat marţi de ediţia britanică a revistei Vogue, că el și soția sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii. Potrivit dcnews.ro, motivul acestei decizii este că cei doi sunt îngrijorați de soarta mediului înconjurător.

Ducele a discutat despre mediul înconjurător, responsabilitate şi schimbările climatice cu experta în primatologie Jane Goodall într-un interviu acordat pentru numărul din luna septembrie al celebrei reviste de modă. La realizarea acestuia a colaborat şi Meghan, în calitate de editor-invitat.

Prinţul Harry a declarat că după nașterea primului său copil, Archie, dragostea față de natură i-a fost dusă la un alt nivel. “Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Şi, cu siguranţă, fiind inteligenţi aşa cum suntem noi toţi şi evoluaţi cum ar trebui să fim cu toţii, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generaţia viitoare”, a precizat el.

În acelaşi interviu, Harry a vorbit şi despre prejudecăţile existente în societate şi despre modul în care comportamentul uman este determinat de mediul înconjurător.