Primul concert după relaxarea restricțiilor se va organiza la Timișoara

Primul concert după relaxarea restricțiilor va avea loc la Timișoara. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Nicolae Robu. Primăria Municipiului Timişoara vrea să organizeze acest concert la sfârșitul săptămânii viitoare, în aer liber, mai exact în Piaţa Libertăţi, cu respectarea regulilor de evitare a răspândirii coronavirusului, conform Agerpres.

Trupele invitate la acest concert vor fi Phoenix, Cargo şi Pro Musica.

În cadrul unei conferințe de presă, primarul Nicolae Robu a declarat: “Vreau ca săptămâna viitoare să organizăm un concert cu maximum 500 de participanţi pe scaune, în condiţiile legale. Timişorenii aşteaptă semne de apropiere de normalitate. Am gândit un concert în Piaţa Libertăţii cu Phoenix, Cargo şi Pro Musica. Sper să poată veni toate trei, dacă nu, chiar şi cu o singură trupă”. 

În acest context, Nicolae Robu îi îndeaamnă pe timişoreni să respecte toate regulile și măsurile pentru a evita răspândiriea virusului, odată cu deschiderea teraselor.  Edilul a mai spus: “Vrem să lăsăm lucrurile să decurgă cât mai natural, potrivit deciziilor luate la nivel central. (…). Fac apel la cetăţeni să nu trateze cu lejeritate lucrurile nici în perioada următoare. Vedem că încă mai mor oameni, chiar dacă nu mulţi, încă avem noi îmbolnăviţi, la Spitalul Victor Babeş din Timişoara, chiar dacă nu sunt mulţi. De aceea, trebuie să ţinem cont de toate măsurile de precauţie, pentru a nu ajunge în situaţia de a o lua de la capăt, cu stările de urgenţă şi cu toate interdicţiile şi restricţiile impuse de un anumit context”.