24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primele două filme din franciza „Mortal Kombat”, la TNT

Foto: News.ro

Postul TNT a anunțat că va difuza în luna octombrie primele două filme din franciza fantasy „Mortal Kombat”, completată anul acesta cu lungmetrajul omonim, lansat pe marile ecrane în luna aprilie, potrivit unui comunicat News.ro. 

Bazate pe jocul video cu acelaşi nume, filmele din seria „Mortal Kombat” sunt  se concentrează  pe un turneu antic în care cei mai buni luptători din diferite tărâmuri luptă între ei. Cel care învinge în zece bătăii poate invada tărâmul învins.

În primul film din franciză, trei eroi sunt convocaţi să lupte într-un astfel de turneu nu pentru a prelua un alt teritoriu, ci pentru a apăra Pământul de a fi cucerit de forţe malefice.

„Mortal Kombat” (SUA, 1995), regizat de Paul W. S. Anderson, va fi difuzat de TNT pe 10 octombrie, la ora 22:05.

Din distribuţia lungmetrajului, inclus în competiţia Sitges – Catalonian International Film Festival, fac parte Christopher Lambert, Robin Shou, Linden Ashby, Talissa Soto şi Bridgette Wilson.

Acest film a fost realizat  cu buget de 18 milioane de dolari și  a fost chiar  un succes de box office la jumătatea anilor 1990, cu încasări de peste 122 de milioane de dolari.

În continuarea acestuia, „Mortal Kombat 2: Anihilarea/ Mortal Kombat: Annihilation” (SUA, 1997), regizată de John R. Leonetti, care a fost director de imagine la primul lungmetraj, actorii Robin Shou şi Talissa Soto îşi reiau rolurile.