Primarul Sibiului: Parcare gratuită pentru cadrele medicale

Foto: agesrpres.ro

Primarul municipiului Sibiu, Astrid Fodor, a anunţat astăzi,  că va propune ca în continuare  cadrele medicale să beneficieze de parcare gratuită pe perioada stării de alertă, potrivit unui comunicat transmis de  Agerpres.

Primarul Astrid Fodor a făcut următoarea declarație:“Propun prelungirea acestei facilităţi aprobată iniţial pentru perioada stării de urgenţă. Este un gest neînsemnat ca şi costuri, dar important, cred, ca şi gest de apreciere pentru medicii sibieni care continuă să lupte pentru pacienţi împotriva unui virus care a luat multe vieţi în România, inclusiv din rândul personalului medical. Medicii, asistentele şi celelalte categorii de personal medical şi sanitar trebuie doar să afişeze pe bordul maşinii o copie după ecusonul de serviciu şi beneficiază automat de această gratuitate, fără cereri şi fără abonamente”, a precizat primarul Astrid Fodor.

Dacă această va fi aprobată de Consiliul Local,  vor beneficia de ea personalul medico-sanitar din Direcţia de Sănătate Publică, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul de Pneumoftiziologie, Spitalul de Psihiatrie “Dr. Gheorghe Preda”, Spitalul Clinic de Pediatrie, Spitalul Militar de Urgenţă “Dr. Alexandru Augustin”, Spitalul General C.F., Spitalul Polisano şi personalul din cabinetele medicale ale grădiniţelor, unităţilor şcolare şi de învăţământ superior care este delegat la Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Sibiu.