14 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarul Sectorului 6 propune demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara

Foto: Agerpres

Primarul  Sectorului 6  Ciprian Ciucu propune inițierea unor  demersuri pentru reabilitarea unei secţiuni din bulevardul Timişoara şi amenajarea unei parcări pe un teren din Drumul Taberei. Prin urmare două proiecte de hotărâre pe această temă  se regăsesc pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local  care va avea loc joi, 15 aprilie, conform unui comunicat Agerpres.

Potrivit unuia dintre proiectele de hotărâre, se  înaintează o solicitare Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB) care  vizează transmiterea în administrarea Sectorului 6 a unei secţiuni din bulevardul Timişoara cuprinsă între limita de vest a acestei artere şi intersecţia cu Valea Cascadelor, în vederea reabilitării structurale, funcţionale şi estetice a acesteia.

În raportul de specialitate al proiectului se arată că traficul intens generat de transportul de mărfuri şi persoane a afectat în mare măsură sistemul rutier aferent bulevardului Timişoara, în special pe secţiunea ce va fi reabilitată.

Un al doilea proiect de hotărâre prevede că se cere CGMB transmiterea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 6 a unui teren situat în Drumul Taberei nr. 78A, pentru amenajarea unei parcări.