28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti

Foto: Facebook Ciprian Ciucu

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu a anunțat că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, afirmând că mesajul său pentru colegii din Capitală este despre unitate. “Mult succes, Ciprian! Şi bine ai venit în echipa câştigătoare”, i-a transmis premierul Florin Cîţu.

“Mi-am depus astăzi candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti împreună cu colegii care mă susţin şi cu care voi face echipă în următorii patru ani”, se arată intr-o postare a  lui  Ciprian Ciucu pe Facebook.

El susține că mesajul său către colegii din Bucureşti este despre unitate şi că îi aşteaptă pe toţi liberalii din Bucureşti alături de el.

“Avem mult de muncă, în special în administraţia locală. Guvernul va fi receptiv la nevoile noastre, iar pe mine mă interesează in special componenta de reglementare şi ca Sectoarele sa fie eligibile, alături de Primăria Capitalei pe fonduri europene, în special PNNR”, a conchis Ciucu.

Pe de altă parte, premierul Florin Cîţu a afirmat, într-o postare pe Facebook, că primarul sectorului 6 şi preşedintele PNL sector 6 “chiar este un om care munceşte. Mult succes, Ciprian! Şi bine ai venit în echipa câştigătoare!”, a scris Cîţu.