18 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarul Dominic Fritz s-a vaccinat cu AstraZeneca

Foto: news.ro

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a  transmis pe pagina sa de Facebook, că s-a vaccinat împotriva COVID-19 cu vaccinul AstraZeneca ”pentru că este un vaccin sigur şi eficace”.

”Vaccinat! Am pus şi eu un umăr pentru Timişoara. Pare netonifiat, dar muşchii mei sunt pe dinăuntru. M-am vaccinat cu Astra Zeneca pentru că este un vaccin sigur şi eficace. În judeţul Timiş şi în Timişoara sunt mii de locuri libere pentru acest vaccin. Dacă faceţi rezervarea azi, vă puteţi vaccina poimâine, nu există listă de aşteptare!”,  se arată in mesajul postat de  Dominic Fritz pe Facebook.
Primarul  s-a arătat chiar  îngrijorat de ritmul de înscriere la vaccinare.
”Nu ascund faptul că mă îngrijorează că ritmul de înscriere la vaccinare a încetinit şi câteva centre nu funcţionează la capacitate maximă pentru că locurile nu sunt ocupate. Este alegerea fiecăruia dacă se vaccinează sau nu. Dar este evident că doar prin vaccinare masivă şi rapidă vom trece peste această pandemie. Iar noi, cei din Timişoara şi judeţul Timiş, avem acum şansa să fim primii care atingem imunizarea de masă şi care ne va permite să trăim din nou o viaţă normală. Medicii şi asistentele în centrul în care m-am vaccinat azi, de pe intrarea Doinei, sunt extrem de empatici şi nu a fost decât o mică înţepătură. Pune şi tu umărul pentru Timişoara!”, a mai scris Fritz.

De altfel, Dominic Fritz a recomandă  cetățeniilor  din Timişoara să se vaccineze împotriva COVID-19.