3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarul Clotilde Armand: Demarează a doua etapă a programului de reabilitare, în care sunt incluse 47 de blocuri

Foto: Agerpres

Pe data de 3 iulie, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunţat, că demarează a doua etapă a programului de reabilitare a blocurilor de locuinţe finanţat cu bani de la Banca Europeană de Investiţii (BEI), în această fază fiind incluse 47 de imobile, potrivit unui comunicat Agerpres.

“Demarăm cea de-a doua etapă a acestui program în care vor fi incluse alte 47 de blocuri care necesită lucrări de anvelopare. Proiectul beneficiază de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii. Lansăm în perioada următoare procedura de achiziţie pentru proiectare pentru alte 85 de imobile”, a  postat  Armand, pe pagina sa de Facebook.

Conform informațiilor  oferite de edil, lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în “Programul de Creştere a Performanţei Energetice a Clădirilor de Locuinţe” sunt “aproape” de finalizare.

Primăria Sectorului 1 anunţa la începutul lunii mai că au început lucrările la primele 30 de blocuri incluse în acest an în “Programul de creştere a performanţei energetice a clădirilor de locuinţe”, proiect ce beneficiază de finanţare din partea Băncii Europene de Investiţii.