17 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primarii din Bucureşti, convocaţi de prefect pentru verificarea pregătirilor de iarnă

Foto: Instituția Prefectului Municipiului București / facebook.com

 

Primarii din Bucureşti au fost convocaţi de prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, la o şedinţă de lucru pentru verificarea pregătirilor de iarnă.

“Condiţiile dificile la nivelul municipiului Bucureşti în prag de sezon rece impun o întâlnire excepţională a autorităţilor locale din Capitală. După o serie de comunicări interinstituţionale solicitate de Instituţia Prefectului – Municipiul Bucureşti, prefectul Alexandra Vacaru îi convoacă pe toţi primarii celor şase sectoare şi pe cel al municipiului Bucureşti la o şedinţă de lucru pe tema programului de măsuri şi acţiuni pentru deszăpezire şi combatere a poleiului pentru iarna 2021 – 2022 şi nu numai”, se arată într-un comunicat al Prefecturii, postat pe pagina de Facebook.

Şedinţa este stabilită pentru ziua de  marţi, 23 noiembrie, la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti.

“Prin atribuţiile legale, vreau să mă asigur că primarii din Bucureşti depun toate eforturile pentru pregătirea intervenţiilor în sezonul rece la nivelul Capitalei. Este important ca bucureştenii să afle şi cum vor depune aleşii locali aceste eforturi, pentru că, deocamdată, Instituţia Prefectului nu a primit de la toate primăriile planul complet de măsuri”,  a declarat prefectul Capitalei, Alexandra Vacaru, în postarea de pe pagina de socializare.

La nivelul Instituţiei Prefectului, s-a dispus  anterior organizarea unui grup de lucru care să urmărească şi să comunice interinstituţional şi public toate acţiunile locale cu privire la programul de deszăpezire în sezonul rece 2021 – 2022.

Print Friendly, PDF & Email