3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Municipiului Zalău: Patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice, instalate în oraș

Foto: Primăria Municipiului Zalău/Facebook.com

 

Administraţia locală din Zalău  a anunțat că  va instala în municipiu 4 staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice, printr-un proiect finanţat de Autoritatea Fondului de Mediu, joi fiind dat ordinul de începe a lucrărilor.

“Astăzi a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru instalarea a patru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în Zalău, două în parcarea din zona Primăriei Municipiului Zalău şi două în parcarea de la Sala Sporturilor ‘Gheorghe Tadici’. Pentru realizarea acestei investiţii, administraţia locală a obţinut finanţare din partea Autorităţii Fondului de Mediu, în valoare de 702.943,03 lei, iar 10% din valoarea contractului va fi asigurată din bugetul local”, se arată într-o informare de presă dată publicităţii de Primăria Zalău , preluată de Agerpres.

Conform sursei citate, în cadrul acestui obiectiv de investiţii vor fi furnizate, montate şi puse în funcţiune patru staţii de încărcare a acumulatorilor pentru vehicule electrice şi vor fi racordate coloanele de legătură între blocurile de măsură şi tablourile electrice care deservesc staţiile de încărcare.

Știe că termenul de execuţie a lucrării este de 4 luni, iar executantul lucrării are obligaţia de a acorda 5 ani garanţie produselor şi serviciilor oferite.