28 iulie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Sectorului 6 anunţă că au început tratamentele de deratizare la exterior

Foto: primarie6.ro

 

Primăria Sectorului 6 a anunţat că au demarat tratamentele de deratizare la exterior, pe terenurile aferente imobilelor cu locuinţe colective, căminelor studenţeşti şi celor de elevi, locuinţelor sociale, parcărilor de reşedinţă de către Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti, aflată sub autoritatea Consiliului General al Capitalei.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6 transmis, joi, AGERPRES, tratamentele de deratizare constau în amplasarea, în locuri ferite accesului oamenilor şi animalelor, a unor capcane care conţin raticid.

Tratamentele se aplică de luni până vineri, între orele 8,00 – 16,00.

Pentru a fi evitate accidentele, autoritatea locală le recomandă cetăţenilor să nu permită accesul copiilor sau animalelor de companie în zona staţiilor de intoxicare, să nu deschidă şi să nu schimbe locul de amplasare a acestor staţii, să nu atingă eventualele rozătoare moarte şi să evite contactul cu produsul raticid.

Pentru mai multe informaţii, cetăţenii se pot adresa Companiei Municipale Eco Igienizare Bucureşti SA, la numărul de telefon 0752.041.895.