14 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Sectorului 2: Părinţii îşi pot înscrie copiii în programul Centrului ‘Mihai Eminescu’ în perioada vacanţei de primăvară

Foto: Centrul Unesco Mihai Eminescu/facebook

Centrul Cultural UNESCO “Mihai Eminescu” din sectorul 2 vine, în perioada vacanţei de primăvară, în  ajutorul  părinţilor care muncesc, aceştia având posibilitatea de a-şi înscrie copiii într-un program care cuprinde diverse activităţi,  potrivit unui anunț al primarului Radu Mihaiu, preluat de Agerpres.

“Ştiu că pe mulţi părinţi această vacanţă de primăvară a copiilor v-a luat pe nepregătite şi v-a dat peste cap. Şi am o veste bună pentru aceştia – Centrul Cultural UNESCO ‘Mihai Eminescu’ vine în sprijinul lor. Până acum, Centrul din Pantelimon 301 avea activităţi artistice şi vocaţionale pentru copii de excepţie şi pentru seniori. Însă, pentru această situaţie specială şi strict pe perioada vacanţei de primăvară, Centrul din Pantelimon vine cu o măsură de sprijin pentru părinţii activi în piaţa muncii. Fie că lucraţi de acasă sau sunteţi la birou, puteţi scăpa de aventura stresantă de a găsi o soluţie pentru a vă şti copiii pe mâini sigure. Centrul din Pantelimon 301 respectă toate regulile de igienă şi protecţie anti-COVID. Aici copiii voştri sunt sub ghidarea unor profesori generoşi, care îmbină activităţile creative cu jocul şi poezia pentru a stimula dezvoltarea şi educaţia copiilor”, a scris Radu Mihaiu pe Facebook.

Edilul a subliniat că a folosit termenul “generoşi” pentru că toţi profesorii implicaţi în acest proiect temporar de susţinere a părinţilor şi copiilor sunt 100% voluntari.

Radu Mihaiu i-a invitat pe părinţii care locuiesc în sectorul 2 şi au copii între 5 şi 14 ani să-i înscrie în programul de dimineaţă (ora 8-12). El a menţionat că părinţii  care sunt interesați pot suna la 0722. 103.009.