9 februarie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Sectorului 2: Licitaţie deschisă pentru toaletări, defrişări, extrageri de buturugi şi plantări de arbori

Foto: Agerpres

Administraţia Domeniului Public Sector 2 a informat că s-a deschis   în SICAP licitaţie pentru un acord-cadru pe o perioadă de  patru ani în vederea lucrărilor de toaletare, defrişare, extragere a buturugilor şi plantare a arborilor în compensare, potrivit unui comunicat Agerpres.

Conform documentației, acordul-cadru este împărţit în trei loturi, în funcţie de zona în care urmează să fie realizate lucrările și are o valoare totală estimată între 6.110.902 – 56.770.007 lei.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 85%, termenul de garanţie acordat serviciilor de plantare exprimat în număr de luni – 5%, timpul de intervenţie în cazul diverselor situaţii neprevăzute care pot apărea (fenomene meteorologice extreme sau accidente ce pot provoca prăbuşiri de arbori/ramuri), exprimat în ore – 10%.

Termen pentru primirea ofertelor: 21 februarie.

Trebuie aminti faptul că ofertanţii trebuie să prezinte o listă cu serviciile similare duse la bun sfârşit în ultimii trei ani. De asemenea, cifra de afaceri medie anuală pe ultimii 3 ani trebuie să fie de minim 1.460.000 lei fără TVA în cazul licitaţiei pentru lotul 2 şi 2.150.000 lei fără TVA pentru loturile 1 şi 3.

Print Friendly, PDF & Email