Primăria Sectorului 2 a reluat activitatea cu publicul

Astăzi, Primăria Sectorului 2 a anunțat că a început din nou activitatea directă cu publicul, totul se întâmplă cu respectarea tuturor măsurilor privind distanțarea socială și dezinfectarea spaţiilor în vederea protejării sănătăţii cetăţenilor şi angajaţilor din cadrul Centrului de Relaţii cu Publicul, conform unui comunicat preluat de Agerpres.

De asemenea, se dorește pe cât posibil, menținerea comunicării electronice cu cetățenii, prin intermediul adresei de mail infopublice@ps2.ro dar și a formularului de contact disponibil pe site-ul instituției.

Programul de funcționare al Centrului de Relaţii cu Publicul al Primăriei Sectorului 2 a revenit la normal, mai exact de luni până miercuri între orele 8.30 – 16.30, joi între orele 8.30 – 18.30 şi vineri între orele 8.30 – 14.00.

O dată cu revenirea la activitatea s-a mai specificat: “Pentru funcţionarea optimă şi în siguranţă au fost luate mai multe măsuri: permiterea accesului în holul de la parterul instituţiei cu respectarea distanţei de siguranţă; marcarea traseelor de acces, precum şi cele de ieşire; limitarea la o singură persoană la fiecare ghişeu”. 

De asemenea, s-a mai impus măsurarea temperaturii înaintea accesului în instituție, dezinfectarea mâinilor la intrarea în clădire, precum și purtarea măștilor și mănușilor de protecție.

Pentru angajați s-au luat măsuri precum dotarea fiecărui ghişeu cu soluţii dezinfectante pentru suprafeţe şi mâini, curăţarea regulată, cu soluţii dezinfectante, a clanţelor şi geamurilor uşilor de acces în instituţie şi în CRP și montarea unor panouri separatoare transparente de-a lungul întregii linii a ghişeelor.