24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Sectorului 1 va participa la cel mai mare târg imobiliar din lume

Foto: Agerpres

A fost anunțat că Sectorul 1 va reprezenta pentru prima dată România  în cadrul celui mai mare târg imobiliar din lume, Marche International des Professionels d’Immobilier, potrivit declarației primarului  Clotilde Armand.

“În premieră pentru ţara noastră, Primăria Sectorului 1 va participa, în perioada 7-8 septembrie 2021, la cel mai mare târg imobiliar din lume: Marche International des Professionels d’Immobilier (MIPIM), găzduit de oraşul francez Cannes. Avem nevoie de investiţii pentru o dezvoltare pe baze solide şi sănătoase a Sectorului 1. De aceea am acceptat invitaţia de a participa la cel mai important târg imobiliar din lume unde vor fi prezentate abordări de ultimă oră în dezvoltarea infrastructurii sociale şi urbanistice“, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Totodată, ea a afirmat că participarea la acest eveniment va putea facilita dialogul şi schimbul de experienţă cu investitori şi specialişti în domeniul dezvoltării urbane şi va permite aşezarea Sectorul 1 pe harta investiţiilor străine.

În fiecare an, la acest târg sunt prezentate proiecte de arhitectură de anvergură, proiecte de infrastructură socială, culturală şi sportivă, precum şi soluţii pentru protejarea mediului înconjurător în domeniul construcţiilor, abordări noi şi sustenabile pentru proiectarea ansamblelor rezidenţiale şi propuneri urbanistice pentru revitalizarea zonelor vechi din oraşe, a  mai adăugat Clotilde Armand.