12 august 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Oradea construieşte zeci de locuri de parcare în cartierul Nufărul

Foto: Primăria Oradea

Primăria Oradea va amenaja, în primele două luni ale anului, 82 de noi locuri de parcare în cartierul Nufărul, printr-o investiţie  care se va ridica la aproximativ  880.000 de lei, a informat Biroul de presă al instituţiei.

Potrivit comunicatului  transmis de Agerpres,  cele 82 de locuri de parcare vor fi amenajate de către Primăria Oradea prin Direcţia Tehnică pe strada Grădina cu fragi, ca urmare a finalizării demolării clădirilor expropriate în această zonă.

Ordinul de începere a fost emis pe data de 4 ianuarie, iar termenul de execuţie este de două luni,  dar depinde și de condiţiile meteorologice care să permită finalizarea lucrărilor specifice.

“Suntem conştienţi de disconfortul creat orădenilor prin desfiinţarea parcărilor de domiciliu odată cu modernizarea bulevardului Nufărul-Cantemir. Am început amenajarea unei noi parcări, care va dispune de peste 80 de locuri. Lucrările au demarat la începutul acestei săptămâni, urmând să fie finalizate în aproximativ două luni. De asemenea, vom continua să realizăm şi alte parcări în zonă”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoş.

Valoarea investiţiei este de 879.145,80 lei, fără TVA, lucrările fiind executate de către o asociere de firme.

Print Friendly, PDF & Email