29 martie 2024

GS NEWS

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Constanţa: Peste 49.000 de trasee, efectuate în acest an cu bicicletele puse gratuit la dispoziţie de municipalitate

Foto:Primăria Constanța / Facebook

Mai mult de 49.000 de trasee au fost parcurse  în acest an de persoanele care au utilizat cele 390 de biciclete, ce au fost  puse gratuit la dispoziţie de către Primăria Constanţa, durata medie a unui traseu fiind de 50 de minute, a informat municipalitatea potrivit Agerpres.

Conform datelor furnizate de Primăria Constanţa, numărul celor care folosesc respectivele biciclete este în creştere, în acest an, iar alţi 4.142 de constănţeni şi turişti s-au  prezentat cu cartea de identitate la ghişeele de informaţii ale agenţiilor Serviciului Public de Impozite şi Taxe pentru a solicita un card CT BIKE.

“În total, în 2020, de când a repornit sistemul, au fost efectuate peste 49.000 de trasee, iar durata medie a unuia a fost de 50 de minute. A crescut şi numărul curselor efectuate de ‘recordmenul’ constănţean pe 2 roţi: 277 de trasee efectuate anul acesta”, conform unui comunicat de presă transmis de administraţia locală.

De asemenea, Primăria a specificat că persoanele care întâmpină diverse probleme în timpul utilizării bicicletei au la dispoziţie, zilnic, numărul de telefon cu tarif normal 0371.787.778, în intervalul orar 7.00 – 24.00, iar robotul telefonic între orele 24.00 – 7.00.

“Reamintim faptul că toate staţiile pentru biciclete sunt supravegheate video 24 de ore din 24, pentru creşterea nivelului de siguranţă şi combaterea faptelor antisociale. Vă recomandăm să respectaţi normele elementare de igienă atunci când folosiţi bicicleta!”, a menţionat Primăria Constanţa.

Print Friendly, PDF & Email

Lasă un răspuns