Primăria Capitalei: 165 de străzi intră în reparații

Primăria Capitalei prin Administrația Străzilor a făcut un anunțul care spunea că în perioada următoare vor începe lucrări de reparații la mai multe străzi din București. Astfel se vor realiza lucrări de plombări și reparații la străzi și trotuare pe 165 de străzi aflate în administrarea PMB, conform Agerpres.

În comunicatul transmis se pare că vor fi afectate 56 de străzi din sectorul 1, 39 de străzi din sectorul 2; 34 de străzi din sectorul 3; 6 străzi din sectorul 4; 18 străzi din sectorul 5 și  12 străzi din sectorul 6.

Este cunoscut faptul că în prezent sunt în desfășurare lucrări extinse de reparații pe străzile: Teius, Vatra Luminoasă, Bucureștii Noi, zona Unirii, iar în perioada imediat următoare se vor urma alte lucrări extinse de reparații pe străzile Popa Nan, Sos. Chitila, Sos. Nordului. De asemenea este în plan și amenajarea a  64 de locuri de parcare în spic, de utilitate publică, pe Calea 13 Septembrie. Astfel, între str. Mihai Cioranu și Sos. Panduri se vor construi 32 de locuri de parcare, iar între str. Ion Popescu Gopo și bd. Tudor Vladimirescu – alte 32.