13 august 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Primăria Braşov deschide încă un centru de vaccinare împotriva COVID-19 într-un mall

Foto: Agerpres

Primăria Braşov şi Direcţia de Sănătate Publică, în parteneriat cu o firmă care administrează unul dintre cele două mall-uri din oraş, vor deschide luni cel de-al optulea centru de vaccinare împotriva COVID-19 din municipiu.

Noul centru va funcţiona în cadrul  Coresi Shopping Resort, în prezent mai fiind deschise alte şapte existente în municipiu, două de către municipalitate, unul la Spitalul Militar şi alte patru în unităţi medicale private, potrivit unui comunicat News.ro.

Punctul de imunizare contra COVID-19 din Cartier Coresi va funcţiona în spaţiul fostului studio Radio Coresi aflat în Coresi Shopping Resort, turnul cu ceas, (lângă Starbucks), programul fiind luni-vineri 12,00 – 20,00, iar sâmbătă şi duminică: 10,00 – 20,00.

Este important de știut că în cadrul acestuia vor fi disponibile serurile Pfizer şi Johnson & Johnson.

Cei care doresc  să se imunizeze  o pot face aici fără programare, în baza actului de identitate.

“Tot mai mulţi braşoveni au luat decizia să se vaccineze, de exemplu, în luna septembrie, am avut peste 8.000 de vaccinuri efectuate în municipiu, iar în luna octombrie am ajuns la aproape 44.000. Având în vedere numărul mare, precum şi timpii de aşteptare de la centrele de vaccinare, am redeschis, în luna octombrie, două centre de vaccinare, la Căminul pentru persoane vârstnice, cu patru fluxuri, şi la Sala Sporturilor, cu trei fluxuri. Având în vedere că, în continuare, există centre unde braşovenii sunt nevoiţi să aştepte pentru a se imuniza, am luat decizia, împreună cu DSP şi cu sprijinul Coresi Shopping Resort, să deschidem, astăzi, un centru chiar în cadrul mall-ului”, a precizat, potrivit unei informări transmisă de Primăria Braşov, viceprimarul Flavia Boghiu.

Print Friendly, PDF & Email