Primăria Bârlad cere cetățenilor un brad care să fie pus în centrul orașului

Foto: hotnews.ro

Primăria Bârlad caută pe Facebook bradul de Crăciun care va fi împodobit în centrul orașului, potrivit Mediafax. Bradul care va fi montat în centrul orașului Bârlad în această iarnă va fi donat de către localnici.

„Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, aduce la cunoștință publică intenția de a declanșa o acțiune de selectare a eventualelor donații de brazi, în vederea alegerii celui care va fi montat pe amplasamentul tradițional din fața clădirii Primăriei”, se arată în anunțul făcut pe Facebook de Primăria Bârlad.

Localnicii care vor să doneze bradul pentru Crăciunul 2019 pot anunța fie la secretariatul Primăriei, fie pe pagina de Facebook a instuției.

„Noi în trecut am mai primit de la localnici, au fost oameni care au vrut să dăruiască pentru Crăciun și anul trecut am avut un brad foarte frumos la un localnic. Sunt deja doi ofertanți. Dacă cineva vrea să doneze un brad, de ce să cheltuim de la bugetul local? Sunt oameni care au în curte un brad, doi ajunși deja la maturitate și mai bine îi taie, pentru că la un moment dat pot ajunge să fie și un pericol”, a spus primarul din Bârlad, Dumitru Boroș.

Bradul care a fost montat în centrul Bârladului anul trecut avea o înălțime de 20 de metri, a fost împodobit și aprins de Ziua Națională.