23 aprilie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Prima TV va difuza interviul integral cu Meghan Markle şi Prinţul Harry realizat de Oprah Winfrey

Foto: news.ro

Prima TV a anunțat că va difuza duminică, 21 martie,  de la ora 12.00, interviul integral care a făcut înconjurul lumii, cel al cuplului Meghan Markle şi Prinţul Harry, potrivit news.ro. 

Cuplul a decis să vorbească pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei jurnaliste Oprah Winfrey, despre dificultăţile cu care s-au confruntat când au stat la Casa Regală, despre rasism şi monarhie.

Interviul difuzat în SUA de postul de televiziune CBS, s-a dovedit a avea audienţe record, respectiv peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor, fiind în top audienţelor pentru un eveniment care nu este sportiv.

Dezvăluirile ceilor doi la televiziunea americană au atras atenţia întregii lumi, mai ales pe  reţelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite ştiri din întreaga lume.

Telespectatorii români vor avea ocazia să vadă, duminica aceasta, pe Prima TV, în exclusivitate pentru România, de la ora 12.00, un interviu care a ţinut în suspans o lume întreagă şi care a dezvăluit  mai multe aspecte din culisele Casei Regale a Marii Britanii.

Lasă un răspuns