Președintele Transelectrica și-a falsificat CV-ul! Vezi cum a fost posibil așa ceva

Președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, a trecut în CV-ul său că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Reprezentanții UPB spun însă că persoana în cauză nu și-a finalizat studiile.               Foto: edupedu.ro

Informația că președintele Transelectrica, Marius Dănuț Carașol, și-a falsificat CV-ul a fost lansată de jurnaliștii Edupedu.ro. Carașol susține că a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Surpriză însă! Într-un răspuns oferit Edupedu.ro, reprezentanții Universității Politehnica Bucuresti precizează că Marius Dănuț Carasol a fost student, dar nu și-a finalizat studiile.

Surse politice citate de Edupedu.ro susțin că diploma acestuia de absolvire a UPB este una falsă. Marius Dănuț Carașol ar fi urmat cursurile Universității, a repetat doi ani de facultate, dar nu a mai absolvit-o.

În CV-ul de pe site-ul companiei Transelectrica scrie că Marius Dănuț Carașol este absolvent al Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnica București. Foto: transelectrica.ro

În CV-ul lui Marius Dănuţ Caraşol apare că și-ar fi făcut studiile la UPB în perioada 1999 – 2005 şi că ar fi inginer diplomat. Contactat și întrebat de Edupedu.ro dacă a absolvit Politehnica din București, așa cum scrie în CV-ul său public, Marius Dănuț Carașol a răspuns: „Nu pot să vorbesc, mulțumesc mult”. El a motivat că este într-o ședință.

Marius Dănuț Carașol este președintele directoratului Transelectrica din luna iunie.