Președintele PNL a vorbit despre moțiunea de cenzură. Vezi când va fi depusă

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că, în urma depunerii moțiunii de cenzură, Guvernul condus de Viorica Dăncilă va fi demis. Foto: cotidianul.ro

Președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că luni sau marți va fi depusă moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Viorica Dăncilă. Orban a mai precizat că discuțiile vor continua până în ziua depunerii moțiunii.

“Vom depune moţiunea de cenzură la începutul săptămâna viitoare, luni sau marţi. (…) Obiectivul nostru este să adunăm numărul maxim de voturi, astfel încât să reuşim în demersul nostru de a pune punct acestei guvernări dezastruoase pentru România. Ce se va întâmpla după căderea Guvernului este reglementat în Constituţie, preşedintele României va declanşa consultările şi vom vedea la ce soluţie se va ajunge”, a spus Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Președintele PNL a mai spus că cele 237 de semnături strânse până acum reprezintă o majoritate clară. “Nu s-a răzgândit niciun parlamentar. Avem 237 de semnături. (…) Sunt oameni care, deşi nu au semnat moţiunea de cenzură, ne-au promis că vor vota”, a adăugat Ludovic Orban.