Președintele PMP, Eugen Tomac, cere eliminarea tuturor pensiilor speciale

Foto: digi24.ro

Președintele PMP, Eugen Tomac, cere într-un mesaj pe Facebook eliminarea tuturor pensiilor speciale, scrie Agerpres. Tomac susține că în aceste momente, când este vorba despre o criză economică, trebuie să se oprească risipa banilor.

,,PMP a fost primul partid care a propus un proiect de lege, semnat de toți parlamentarii noștri, prin care am cerut eliminarea tuturor pensiilor speciale. Și nu am renunțat niciodată la aceasta ințiativă. Acum, când toți se înghesuie din nou să spună că vor eliminarea pensiilor speciale, vreau doar să reamintesc că noi am fost întotdeauna împotriva acestei nedreptăți și sperăm ca măcar acum, în al doisprezecelea ceas, când recesiunea bate la ușă și ne amenință cu sugrumarea economiei, să oprim risipa banilor și să eliminăm toate pensiile speciale”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Președintele PMP a mai ținut să precizeze că el este singurul parlamentar care, atunci când s-a votat legea prin care s-au instituit pensiile speciale pentru politicieni, a fost la tribuna Parlamentului şi a spus că renunţă la aceasta.