Preşedintele CJ Suceava a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Foto: digi24.ro

Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava a fost testat pozitiv pentru coronavirus. El se afla deja în autoizolare după ce în ultimele zile a participat la mai multe ședințe și acțiuni. El a fost internat ieri la Spitalul Județean Suceava, conform digi24.ro.

Gheorghe Flutur adeclarat: „Nu mă simt rău deloc, chiar nu am niciun fel de simptome. M-am testat duminică seara, pentru că noi am avut comandamente, acţiuni şi am fost destul de implicaţi în perioada asta, sigur, respectând izolarea”. 

După ce a fost internat la Spitalul Judeţean Suceava, Flutur a mai spus: „Am încredere în medicii şi întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an. Am un gând aparte de preţuire şi respect către medicii şi asistentele – întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgenţe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile”. 

El a recomandat sucevenilor să respecte toate măsurile ce au fost adoptate de autorități, pentru a putea trece cu bine de această perioadă. A mai spus că, deși se află în această situație, se va ocupa ca la Spitalul Județean de Urgențe să ajungă cât mai repede echipamentul folosit pentru testarea coronavirusului.