Presa spaniolă o laudă pe Halep înainte de Turneul Campioanelor

Jurnaliștii spanioli scriu că jocul lui Halep din acest an a avut de suferit pentru că Simona nu a mai colaborat cu antrenorul Darren Cahill. Foto: Instagram

Presa din Spania o laudă pe Simona Halep înainte de începutul Turneului Campioanelor. În afara cuvintelor frumoase pentru fostul lider al ierarhiei mondiale, jurnaliștii iberici mai scriu că lipsa lui Darren Cahill s-a resimțit în jocul Simonei din acest an, scrie digisport.ro.

,,Putem confirma că schimbarea antrenorului nu a decurs așa cum Simona Halep și-ar fi dorit. De fapt, a contat foarte mult absența lui Darren Cahill. Chiar și așa, fără să aibă un sezon constant, românca a continuat să scrie istorie. A câștigat doar un titlu, e drept, dar e cel mai important dintre toate. Campioană la Wimbledon, după ce a învins-o pe Serena Williams în finală, poți cere mai mult de atât? Simona are, fără îndoială, capacitatea de a gestiona anumite momente, știe când să preseze în momentele cheie, dar și când să facă o pauză. La Shenzhen vor fi cele mai bune jucătoare din lume, iar Simona are nevoie de dorința de a câștiga, dar și de motivația de a scoate la lumină focul interior”,  au scris jurnaliștii spanioli de la Punto de Break.

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, competiție care va avea loc la Shenzen în perioada 27 octombrie-3 noiembrie.