Presa din SUA o laudă pe Halep! Vezi ce scriu jurnaliștii americani

Simona Halep va debuta marți, 27 august, la US Open, când va juca împotriva americancei Nicole Gibbs. Foto: 007sport.ro

Simona Halep este elogiată în presa americană, chiar înaintea debutului său la US Open! Jurnaliștii din SUA au făcut un comentariu superb la adresa sa înaintea meciului de marți, 27 august, cu americanca Nicole Gibbs.

Simona poate redeveni lider mondial până la finalul lui 2019, iar americanii de la Sports Illustrated au făcut o scurtă analiză înaintea turneului de la Flushing Meadows, potrivit digisport.ro. Sub titlul “10 întrebări importante înainte de US Open 2019”, jurnalișii din SUA se opresc și la Simona Halep, despre care consideră că primește mai puțină atenție decât ar merita. “Va continua Simona Halep să strălucească din umbră?”, se întreabă cei de la Sports Illustrated, care dezvoltă apoi ideea că Halep nu prea este băgată în seamă.

“La 27 de ani, Simona Halep este cu un deceniu mai tânără decât Serena. Nu este un personaj scandalos sau nepotrivit și nici nu se confesează pe rețelele sociale. Jocul ei este un amestec subtil de ofensivă și apărare, are mișcări grațioase și  nu-și va spulbera multe adversare prin forță. Deci românca primește foarte puțină atenție. Și e păcat că se întâmplă asta, pentru că este foarte profesionistă, foarte plăcută, și, mai presus de toate, a fost cea mai bună jucătoare din circuitul WTA în ultimii 3 ani. Când Halep a câștigat Wimbledon-ul, în iulie, după ce a demolat-o pe Serena Williams în mai puțin de o oră, 6-2, 6-2, s-a asigurat că a intrat între legendele tenisului. Acum va încerca să câștige al doilea Grand Slam consecutiv și al treilea din 2018 încoace”, scriu jurnaliștii de la Sports Illustrated.

La casele de pariuri, Simona e considerată mare favorită pentru meciul de debut de la US Open, având cota 1.07 pentru un succes. Anul trecut, Halep a fost eliminată în primul tur la acest turneu de  Kaia Kanepi, din Estonia.