12 august 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Premierul le-a cerut prefecţilor să aibă pregătite măsurile de intervenţie pe perioada sărbătorilor de iarnă

Foto: Agerpres

Premierul Nicolae Ciucă a cerut, joi, prefecţilor, printr-o videoconferinţă, să fie pregătiţi cu un set de măsuri, astfel încât, pe perioada sărbătorilor de iarnă, să intervină din timp dacă situaţia o va necesita.

“Instituţiile statului să se asigure că perioada imediat următoare, perioadă care include atât sărbătoarea Naşterii Domnului, cât şi pe cea de final de an, se va defăşura cu certitudinea, cu siguranţa că avem asigurat tot setul de măsuri, astfel încât să putem să acţionăm şi să intervenim dacă şi unde va fi nevoie. Sunt convins că fiecare dintre dumneavoastră realizaţi complexitatea situaţiei generate de pandemia COVID-19, situaţie amplificată de situaţia meteorologică. Trebuie să recunoaştem că, până în acest moment, nu au fost probleme deosebite. Putem spune că vremea ne-a facilitat oarecum ansamblul de măsuri şi intervenţiile pentru care noi eram pregătiţi”, a transmis prim-ministrul.

Nicolae Ciucă a mai spus că videoconferinţa a fost convocată pentru a putea fi identificate eventualele probleme şi să fie pregătite instrumentele necesare pentru a se putea interveni acolo unde este nevoie. “Să nu ne pripim ca de multe alte dăţi, când a trebuit să găsim soluţii de moment, fără să fi anticipat”, a precizat el.

Print Friendly, PDF & Email