Precizări făcute de societatea Greenpoint Management S.A. cu privire la publicarea dreptului la replică

Foto: greenpoints.ro/

Către Gazeta de Știri:

Vă mulțumim pentru publicarea dreptului la replică referitor la articolul „Nelu Iordache a înființat ONG-ul Suflet Fericit pentru afaceri ilegale cu deșeuri din Călărași și a dosarelor penale în curs”, publicat în ziarul dumneavoastră online, în data de 28 iulie 2020.

Totodată, ne exprimăm regretul că, la 24 de ore după notificarea prealabilă, articolul este în continuare prezent pe site, pe prima poziție de pe homepage, în forma lui originală, fără corecturile necesare în urma erorilor semnalate.

De asemenea, în cadrul articolului postat în data de 28 iulie nu există nicio trimitere către răspunsul nostru, iar dreptul la replică nu a fost publicat în aceleași condiții de vizibilitate precum articolul original, în acest moment fiind prezent pe site într-un flux secundar.

Vă reamintim că articolul din România Liberă la care se face referire în materialul publicat pe pagina dumneavoastră a fost retras pe motiv de informații nefondate și defăimătoare.

Prin urmare, vă solicităm să faceți un update articolului original, în sensul aspectelor semnalate în notificare trimisă ieri, 29 iulie 2020, și publicarea dreptului la replică în aceleași condiții de vizibilitate cu articolul original.

Vă mulțumim că ne ajutați în eforturile noastre de informare corectă și obiectivă a publicului, conform normelor deontologice jurnalistice în vigoare.