21 martie 2023

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Prahova: Percheziţii într-un dosar de furt de carburanţi din autocisterne

Foto: Poliția Română

Poliţiştii prahoveni efectuează percheziţii într-un dosar de furt calificat de carburanţi din autocisterne, care are legătură cu speţa în care un şofer de TIR a fost prins în timp ce fura kerosen destinat avioanelor din autovehiculul pe care îl conducea, potrivit Agerpres.

Poliţiştii au pus în executare patru mandate de percheziţie domiciliară, descinderile având loc la sediul unei societăţi comerciale şi la domiciliile a trei persoane, în comunele Brazi, Bărcăneşti şi Târgşoru Vechi.

Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada septembrie-octombrie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras, în mod repetat, din autocisterne, diverse cantităţi de carburant, pe care le-ar fi transportat către diverşi beneficiari, arată sursa citată.

Trei persoane vor fi duse la audieri, iar şapte vor fi citate.

Surse judiciare au declarat, pentru AGERPRES, că aceste descinderi au legătură cu speţa în care un şofer de TIR a fost reţinut după ce a fost prins în timp ce fura kerosen destinat avioanelor din autocisterna pe care o conducea.

Ulterior flagrantului, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară în judeţul Braşov, la sediul unei societăţi comerciale, unde au găsit 900 de litri combustibil tip JET A1, 550 de litri motorină şi 6.000 de litri de combustibil lichid tip păcură.

Print Friendly, PDF & Email