Povestea primei zile de la UNTOLD. Câți oameni au venit

Peste 90.000 de oameni au trecut în prima zi pragul festivalului Untold. Artiștii care au concertat în prima seară s-au arătat impresionați de asistență, scrie stiridecluj.ro.

Cei mai așteptați artiști au fost trioul 3 Are Legend, artistul britanic James Arthur, dar și dj-ul german Tujamo. Acesta din urmă a fost prezent la toate cele 5 ediții ale festivalului UNTOLD, iar aseară a declarat că cele două ore petrecute pe scenă, au fost cele mai impresionante ore din viața lui.

Am văzut în timp cum a crescut acest festival. De la an la an era tot mai mare și tot mai mare, iar anul trecut am zis că nu are cum să fie mai mare de atât. Și uite că am venit din nou, m-am urcat pe scenă și când am văzut stadionul plin, mi-am zis că este incredibil. Vă spun cu mare emoție că simt că sunt deja parte din familia UNTOLD și pentru mine este cel mai important festival de peste an”, a declarat dj-ul german Tujamo.

Pe scena principală a urcat și artista Tove Lo, duo-ul W&W, Smiley și Alex Parker. Și Dimitri Vegas&Like Mike au făcut stadionul Cluj Arena să vibreze printr-un dans sincron pe care l-au făcut alături de zecile de mii de oameni aflați în arena.

România, lasă-mă să-ți spun ceva. Ești cel mai minunat și cel mai tare public din întreaga lume. Abia am așteptat să ajungem la voi”, au declarat pe scena, Dimitri Vegas&Like Mike.

”Cake me!” scria aseară pe pancardele tinerilor aflați în fața mainstage-ului Untold. Steve Aoki și-a bucurat din nou fanii și le-a oferit cadou, la ediția aniversară Untold, cele 12 torturi pe care acesta le-a aruncat în public.

Deschiderea oficială a festivalului Untold de la Cluj-Napoca a fost marcată cu focuri de artificii și povestea universului UNTOLD 2019: CODE X OF MAGIC. Pe celelalte scene au concertat alți peste 50 de artiști.