22 ianuarie 2022

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Poşta Română anunţă că permite accesul clienţilor săi, fără a solicita Certificatul verde

Foto: news.ro

Poşta Română anunţă că permite accesul tuturor clienţilor săi în oficiile poştale, fără a solicita Certificatul verde şi că le asigură clienţilor săi acces total la serviciul universal în toate subunităţile poştale, în condiţii de siguranţă, potrivit news.ro.

“Compania Naţională Poşta Română asigură clienţilor săi acces total la serviciul universal în toate subunităţile poştale, în condiţii de siguranţă, în contextul suplimentării măsurilor de limitare a răspândirii infectării cu SARS-Cov-2”, a anunţat compania.

Toţi clienţii Poştei Române, care au probleme de rezolvat la oficiile poştale, pot intra în incinta subunităţilor noastre fără a  prezenta certificatul verde, precizează compania.

“Pensionarii şi părinţii pot să ridice pensiile şi alocaţiile aşa cum au făcut-o şi până acum! Aşadar, la intrarea în oficii, nu solicităm prezentarea Certificatului verde, prin care să faceţi dovada vaccinării, testării sau vindecării de infecţia cu virusul SARS-CoV-2, dar, pentru siguranţa noastră, a tuturor, vă rugăm: Să purtaţi în mod corect masca de protecţie, care trebuie să acopere gura şi nasul; Să vă dezinfectaţi mâinile, atât la intrare, cât şi la ieşire, folosind dezinfectantul pus la dispoziţia dumneavoastră în incinta subunităţii poştale; Să respectaţi regula de o persoană în incinta oficiului; Să respectaţi distanţarea socială, de cel puţin 2 m între persoane, atunci când aşteptaţi la intrare”, mai arată compania.

Prin natura activităţii sale de furnizor de servicii poştale universale, Poşta Română este exceptată, în conformitate cu art.12, alin. (8) din Anexa la HG 1130/2021 de la prevederile Hotărârii pentru modificarea anexelor nr. 2 şi 3 la Hotărârea Guvernului nr. 1.090/2021 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 octombrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Print Friendly, PDF & Email