10 mai 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

POLUATORII DE LA PERICULOASA GROAPĂ DE GUNOI ULMENI CĂLĂRAȘI ÎȘI PROTEJEAZĂ AFACERILE PRIN ONG-UL “SUFLET FERICIT “

Atât presa din România, cât și presa internațională au publicat și publică în continuare o serie nesfârșită de articole prin care se arată că poluarea de la periculoasa groapă de gunoi Ulmeni Călărași, devenită cea mai mare groapă ilegală de gunoi din Europa, a distrus sănătatea oamenilor și a contaminat situri naturale protejate Natura 2000 și situri arheologice de importanță mondială, precum situl Gumelnița unde se găsesc obiecte cu o vechime de peste 7000 ani.

Din dorința de a proteja afacerea cu deșeuri, dar și dosarele în curs, pentru infracțiuni și crime de mediu, poluatorii de la groapa de gunoi Ulmeni Călărași au înființat asociația „Suflet Fericit”, sperând într-o salvare prin mesaje publice ale societății civile.

ASOCIAȚIA „SUFLET FERICIT” ARE UN PION ÎN GUVERNUL ROMÂNIEI CARE FURNIZEAZĂ ASOCIAȚIEI INFORMAȚII SECRETE

Asociația „Suflet Fericit”, deținută din umbră de poluatorii de la groapa de gunoi Ulmeni Călărași, are o particularitate care o diferențiază de alte ONG-uri: aceasta are ca membru un funcționar public important din interiorul Guvernului României care îi furnizează din interior toate informațiile instituției în schimbul unor venituri consistente.

Acest funcționar public colaborează cu Puiu Georgian, redactor șef la ziarul Puterea și membru al asociației „Suflet Fericit”, dar și cu Consuela Sabie, soția acestuia, vicepreședinte al asociației „Suflet Fericit”, traficând împreună cu Carmen Oprea, având funcția de secretar, informații secrete ale instituțiilor publice.

Ziarul Puterea aparține lui Mădălin Stan, finul lui Nelu Iordache, care publică la comandă prin redactorul Puiu Georgian informațiile primite de la Guvernul României sau instituțiile publice ale statului.

Directoarea Asociației Suflet Fericit, doamna Trăistaru Cristina, semnează fără să știe documente periculoase care o incriminează și o vor face responsabilă în fața oamenilor legii.

POLUATORII DE LA GROAPA DE GUNOI ULMENI CĂLĂRAȘI FOLOSESC ASOCIAȚIA „SUFLET FERICIT” ȘI PENTRU DENUNȚAREA FUNCȚIONARILOR PUBLICI ȘI A PARTENERILOR DIN AFACEREA CU GUNOAIE

După denunțurile făcute de Nelu Iordache împotriva lui Ovidiu Silaghi, Elenei Udrea, Ancăi Boagiu, a lui Dan Voiculescu și a altor persoane, care au dus la diminuarea unor condamnări sau încetarea unor dosare de urmărire penală pentru omul de afaceri, acesta pregătește un nou set de denunțuri, de această dată împotriva propriilor parteneri din afacerea cu gunoaie și a unor funcționari publici care au acceptat anumite avantaje speciale din partea acestuia.

Prin denunțurile pregătite, Nelu Iordache vizează reducerea pedepsei în dosarul privind autostrada Nădlac – Arad, unde a primit o condamnare în prima instanță de șase ani și jumătate și reducerea pedepselor în celelalte dosare penale de corupție în curs de judecată. Dar cele mai importante dosare sunt cele care privesc infracțiunile și crimele de mediu de la Ulmeni Călărași pentru care poluatorii sunt pregătiți cu denunțuri contra funcționarilor publici care au acceptat avantaje financiare din partea acestora.

Metoda folosită acum în lansarea denunțurilor este patentată și a avut succes și în alte situații similare când poluatorii au reușit să scape de acuzații sau au beneficiat de reducerea pedepselor în dosarele de corupție dând la schimb “un pește gras“ așa cum se obișnuia în astfel de situatii. Acum poluatorii de la Ulmeni Călărași au în plasă mai mulți “pești grași“ aflați în diverse pozitii privilegiate în cadrul ministerelor sau administrațiilor publice ori ocupanți ai unor funcții publice importante.

Pionii principali folosiți de poluatori în obținerea de permise și autorizații sunt Adrian Iordache, șeful juridicului din PMB, Magdalena Iuga, directoare Servicii Publice, Pavel Gagiu si Daniel Istrati, director servicii publice, Sorin Chiriță, administrator public al PMB, Daniel Florea, fostul primar al sectorului 5, Robert Negoiță, primarul sectorului 3, Mugur Toader, fost primar al sectorului 2 și alți pioni din poliția Română dirijați de Petre Pitcovici, fost ofițer în Ministerul de Interne, dar și Ana Grigoraș, fost ofițer de poliție în cadrul IPJ Ilfov.

Pentru a putea fi șantajați, toate discuțiile care sunt purtate cu funcționarii publici sunt înregistrate și filmate de acești pioni ai poluatorilor prin intermediul unor tehnici speciale, folosindu-se ochelari, poșete sau nasturi care au dispozitive de filmare și înregistrare. Momentele principale în care se deschide geanta cu bani, pentru a convinge funcționarul public să facă abuzuri, este de asemena înregistrat și filmat în detaliu, fiind principala probă care va fi folosită în șantajul construit și pus în aplicare cu multe amănunte. De asemenea, toate convorbirile telefonice cu funcționarii publici sau partenerii din afacerile cu deșeuri sunt înregistrate și stocate în scopul folosirii ulterioare atunci când va fi nevoie.

Ingineriile financiare și metodele creative de a deturna banii publici în folosul unui grup de interese și denunțarea partenerilor și a funcționarilor publici prin intermediul unui ONG în cazul poluatorilor de la groapa de gunoi Ulmeni Călărași  prin asociația „Suflet Fericit”, reprezentată de Trăistaru Cristina, au un efect antisocial puternic iar cetățenii și avertizorii de integritate au trimis memorii repetate către oamenii politici, către guvernanți, organele de control și către principalele publicații susținând încălcările repetate ale legii.

Lasă un răspuns