Polițist din Satu Mare, fără mască în control la un microbuz de navetiști

Foto: Inquam Photos

Călătorii dintr-un microbuz din Satu Mare au fost controlați de un echipaj de poliție, într-o acțiune care viza obligativitatea purtării măștilor și respectarea măsurilor sanitare anti-Covid. Potrivit digi24.ro, unul dintre agenți a fost primul care a încălcat legea, fiind fotografiat de un pasager fără mască de protecție.

Se pare că omul legii a completat un formular în ușa mașinii, timp în care unul dintre pasageri l-a fotografiat, întrucât acesta nu avea gura și nasul acoperite.

“La data de 15 octombrie, in cadrul activitatilor de control desfasurate in cadrul actiunii Truck&Bus, un politist din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare a verificat cele prevazute in cadrul planului de actiune, initial neavand o masca pe fata, aflandu-se la urcarea intr-un mijloc de transport in comun, ulterior, luandu-si toate masurile de protectie. Avand in vedere aceste aspecte, la nivelul Inspectoratului de Politie Judetean Satu Mare au fost declansate verificari, urmand a fi dispuse masurile legale care se impun fata de politistul in cauza”, au transmis reprezentantii IPJ Satu Mare.

Masca a devenit obligatorie în spațiile publice din Satu Mare, începând cu data de 15 octombrie.