Poliţia Locală Bucureşti va cumpăra motociclete supersport

Foto: digi24.ro

Direcţia Generală de Poliţie Locală a Municipiului Bucureşti a pornit o licitaţie online pentru achiziţionarea a opt motociclete, în valoare totală de până la 1.200.000 lei, fără TV, potrivit digi24.ro.

„Se achiziţionează 8 buc. motociclete necesare desfăşurării activităţii serviciului operativ din cadrul instituţiei, în vederea deplasării eficiente şi rapide a poliţiştilor locali în timpul serviciului efectuat, acestea fiind necesare având în vedere numeroasele acţiuni la care participă conform atribuţiilor stabilite, cât şi ţinând cont de faptul că s-a mărit perimetrul de acţionare pentru îndeplinirea misiunilor specifice”, anunță Direcţia Generală de Poliţie Locală Bucureşti în Sistemul electronic de achiziţii publice (platforma SICAP).

Motorul motocicletelor trebuie să dezvolte o putere de minimum 95 kw, iar viteza maximă trebuie se fie de cel puţin 200 de km/oră.

Licitaţia se va desfăşura online, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor sau a cererilor de participare este 5 decembrie, ora 15:00.