PNL Iași se dezice de primarul Mihai Chirica. Vezi detalii

PNL Iași a adoptat o rezoluție în Biroul Politic Local prin care se dezice de primarul Mihai Chirica, chiar dacă edilul Iaşului a anunţat că îl va susţine pe Klaus Iohannis în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale. Foto: hotnews.ro

Liberalii din Iași au adoptat în Biroul Politic Local o rezoluţie prin care se dezic de edilul Mihai Chirica. Chiar dacă primarul Iaşului a anunţat că îl va susţine pe Klaus Iohannis în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale, relația dintre PNL Iași şi Mihai Chirica nu se va schimba, sustin liberalii.

”Declarațiile primarului Mihai Chirica cu privire la susținerea candidatului PNL la Președinția României, domnul Klaus Iohannis, nu schimbă cu nimic raportarea noastră față de corupția și incompetența care caracterizează administrația locală pe care domnul primar o reprezintă”, se arată în rezoluţia liberalilor ieşeni, potrivit Mediafax.

Cât despre zvonurile potrivit cărora între Mihai Chirica şi filiala ieşeană a PNL ar exista o relaţie, liberalii susţin că sunt ştiri false. „Dezavuăm știrile false lansate de către primarul Iașului, domnul Mihai Chirica, privind aproprierea sa de PNL Iași și considerăm profund jignitoare o asemenea ipoteză”, se arată în documentul adoptat în Biroul Local. În ultimele puncte ale rezoluției se specifică faptul că PNL Iași va avea propriul candidat la primăria din oraș.