PMB: Au fost finalizate lucrările pe şoseaua Fabrica de Glucoză

Primăria Municipiului București a anunțat reluarea circulației, de astăzi, 25 iunie, pe şoseaua Fabrica de Glucoză, după ce a fost închisă timp de un an pentru lucrări de modernizare, potrivit antena3.ro.

În cadrul acestor lucrări s-a realizat lărgirea carosabilului la patru benzi de la două benzi și au fost refăcute toate rețelele de utilităţi din zonă.

Primarul Gabriela Firea a declarat: ”Nu este doar o lărgire a unui bulevard, ci este unul modern, aşa cum putem să găsim în întreaga Europă. Aşadar, în afara de partea carosabilă avem şi piste pentru biciclişti de un metru şi jumătate. Avem trotuare de doi metri. De asemenea, alveole unde am plantat şi vom planta copaci. Iluminatul public este modern şi economic (…) Lucrarea a costat aproximativ 10 milioane de euro şi în plus, exproprierile au necesitat aproape 25 de miioane de euro. Au fost negocieri foarte dure, profesioniste şi am reuşit să reducem mult suma care trebuia plătită pentru expropieri, faţă de ce negociase înainte de a ajunge noi la Primărie”.

Lucrările de reabilitare a străzii care se află în nordul Capitalei au fost realizate de Primăria Capitalei iar costurile s-au ridicat la 173 milioane lei, cu tot cu exproprieri.