24 septembrie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Peste 900 de maşini ridicate în Sectorul 4, în ultima lună

Foto: Agerpres

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă a declarat că în ultima lună peste 900 de şoferi au fost amendaţi, iar maşinile lor au fost ridicate din cauza parcării neregulamentare.

“Folosiţi parcările publice din sectorul nostru! Sunt amenajate în zonele aglomerate, sunt moderne şi monitorizate video, pentru un plus de siguranţă. Ar fi păcat să vă aflaţi în situaţia în care au fost cei peste 900 de conducători auto care au fost sancţionaţi, în ultima lună, cu peste 500 de lei fiecare şi cărora le-au fost ridicate maşinile pentru că au parcat neregulamentar”, a scris edilul pe pagina sa de  Facebook.

El a recomandat folosirea parcărilor din zonele Niţu Vasile, Pridvorului, Piaţa Sudului sau Orăşelul Copiilor.

“Nu mai bine vă lăsaţi autoturismele în parcările publice de la Niţu Vasile sau Pridvorului, pentru 1 leu pentru două ore? Sau la Piaţa Sudului şi Complex Comercial Piaţa Sudului, pentru 2 lei pe oră? Iar în situaţia în care vă aflaţi în zona Orăşelul Copiilor, luaţi în calcul şi parcarea de 236 de locuri de lângă Spitalul de Stomatologie pe care îl construim pe Şoseaua Olteniţei. Aici nu trebuie să plătiţi nimic. E gratis”, a menţionat Băluţă, potrivit unui comunicat Agerpres.

Pe data de 31 martie, primarul anunţa că maşinile  care vor fi gasite parcate neregulamentar în Sectorul 4 vor fi ridicate, iar proprietarii vor putea afla unde se află vehiculele respective fie accesând site-ul mobilitateurbana4.ro la secţiunea “verificare auto”, fie telefonic – la 021.9441.