Peste 360 de blocuri din București au rămas fără apă caldă

Peste 360 de blocuri din Capitală au apa caldă oprită pentru remedierea unor avarii apărute în reţeaua de termoficare, potrivit site-ului Companiei Municipale Termoenergetica, scrie Agerpres.

În sectorul 1 un număr de 33 de blocuri şi 6 imobile au apa caldă de consum oprită, de luni după-amiaza, estimându-se reluarea furnizării marţi, la miezul nopţii.

În sectorul 2 sunt afectate peste 100 de blocuri, aproape 20 de imobile şi 9 instituţii, de marţi, de la ora 11.  Se estimează că apa caldă va fi furnizată din nou, de miercuri, de la miezul nopţii.

În sectorul 3, de marţi dimineaţă, nu au apă caldă 27 de blocuri, estimându-se că situația va reveni la normal după-amiază (ora 16,30).

În sectorul 4, este afectată de luni de la prânz o instituţie. Se estimează reluarea furnizării apei calde vineri, la ora 20.

În sectorul 5, peste 70 de blocuri au rămas fără apă caldă, de luni dimineaţa, estimându-se reluarea furnizării miercuri, la miezul nopţii, cu excepţia unuia dintre imobile, în cazul căruia s-ar putea reveni la normal vineri, la ora 20.

În sectorul 6, un imobil, o instituţie şi 130 de blocuri sunt afectate de marţi dimineaţă. Se estimează reluarea furnizării apei calde marţi, la miezul nopții.