Peste 30.000 de copii vor veni la meciul România-Norvegia. Vezi mesajul lui Cosmin Contra

FRF a anunțat că la meciul România-Norvegia vor fi prezenți 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori. Foto: telekomsport.ro

Federația Română de Fotbal a anunțat oficial că la partida dintre România și Norvegia vor asista 30.038 de copii sub 14 ani și însoțitori, scrie gsp.ro. Meciul se va disputa marți, 15 octombrie, pe Arena Națională. Vorbim despre un record european de asistență la un asemenea meci unde au acces doar copiii.

Cosmin Contra a avut un mesaj special pentru cei 30.000 de copii care vor veni la meciul România-Norvegia.                 Foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial

Cosmin Contra a aflat și el câți copii vor fi pe stadion la meciul cu Norvegia. Aflat la Torshavn, acolo unde pregătește partida tricolorilor cu Insulele Feroe, selecționerul a transmis un mesaj pentru cei care vor veni pe stadion marți seară. ,,Vreau să le mulțumesc tuturor copiilor care s-au înscris în campania realizată de Federația Română de Fotbal pentru a ne susține la meciul cu Norvegia. Suntem impresionați de numărul imens de spectatori care va veni la stadion. Acest lucru ne face și mai responsabili pentru a vă face fericiți după acest meci. Hai România!”, a spus Cosmin Contra într-un  clip postat de către cei de la FRF pe contul de Facebook.

Pe lângă partida cu Norvegia, UEFA a mai dictat o etapă cu porțile închise, sancțiune care se va activa dacă vor mai exista incidente provocate de fani în următorul an.