16 iunie 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Peste 2.000 de persoane s-au imunizat împotriva COVID-19 la Maratonul vaccinării din Ilfov

Foto: Agerpres

Aseară, Consiliul Judeţean Ilfov a anunțat că peste 2.000 de persoane s-au imunizat împotriva COVID-19 în cadrul Maratonului de vaccinare derulat weekend-ul trecut la Spitalul de Obstetrică-Ginecologie din Buftea, potrivit unui comunicat Agerpres. 

“Primul maraton de vaccinare din Ilfov s-a încheiat aseară, la orele 24:00. În aceste 3 zile, la centrul de vaccinare de la Buftea s-au prezentat un număr de 2070 de cetăţeni, dintre care 1970 au optat pentru serul Pfizer BioNTech, iar 100 au ales Moderna. De asemenea, echipajele mobile au fost prezente în teritoriu şi în acest weekend, vaccinând un număr de 108 persoane”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a CJ Ilfov.

În continuare, astfel de evenimente vor continua.

“Sunt mulţumit de mobilizarea ilfovenilor din acest weekend, vă mulţumesc, şi sunt sigur că va fi din ce în ce mai bine la evenimentele similare următoare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

Senatorul PNL de Ilfov Nicoleta Pauliuc a scos în evidență faptul că  evenimentul organizat de Consiliul Judeţean este un model de bune practici şi de colaborare între stat şi cetăţeni.

“Sunt convinsă că sfârşitul pandemiei va marca un nou început pentru societatea românească. Pentru că am văzut cu toţii că doar împreună reuşim”, a adăugat senatorul liberal Nicoleta Pauliuc.