Peste 14.000 de turişti au petrecut Ziua Naţională a României în staţiunile prahovene

Foto: news.ro

Aproximativ 14.000 de turişti au sărbătorit Sfântul Andrei şi au petrecut Ziua Naţională a României în staţiunile din judeţul Prahova, iar gradul de ocupare a locurilor de cazare din Valea Prahovei a depășit 90%, potrivit news.ro.

Aproximativ 96% din locurile de cazare din staţiunea Sinaia au fost ocupate în weekendul de 1 Decembrie, iar gradul de ocupare în staţiunea Buşteni a fost de aproximativ 90%. La Azuga, toate locurile de cazare au fost rezervate pentru sfârşitul săptămânii trecute.

“Azuga a fost la superlativ din punct de vedere al numărului de turişti şi de evenimente. Vizitatorii au ocupat toate locurile de cazare disponibile şi au avut de ales între un eveniment de muzică electronică desfăşurat de vineri până luni, un eveniment live de jazz sus pe munte, altul tot live de pop, dance, rock&roll, rock sau country într-un pub din staţiune şi parada tradiţională de 1 Decembrie cu depuneri de coroane, defilare militară şi prezentare de tehnica militară”, se arată într-un comunicat al APDT Prahova.

La sfârşitul acestei săptămâni, turiştii care vor să viziteze Prahova vor putea participa la lansări de târguri de Crăciun la Sinaia şi Ploieşti, pe data de 5 decembrie.