Pescador românesc cu 7 oameni la bord, în pericol! Vezi ce s-a întâmplat

Pescadorul românesc se află pe Marea Neagră în zona Midia. În acesta a intrat apa, iar Nava Apollo intervine cu o pompă submersibilă pentru ca pescadorul să nu se scufunde. Foto: digi24.ro

Pericol pe Marea Neagră! Un pescador românesc cu șapte oameni la bord este la un pas să se scufunde!

Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 9, după ce pescadorul românesc cu 7 persoane la bord a luat apă, potrivit Digi 24. Nava SAR Apollo, care aparține Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, a plecat în zona Midia pentru salvarea pescadorului în care a intrat apa. Nava intervine cu o pompă submersibilă pentru scoaterea apei. Cele 7 persoane de la bordul pescadorului se află în acest moment în siguranță. Ele au fost luate de o altă navă.

 ,,Nava Apollo acționează cu o pompă submersibilă pentru salvarea navei, pentru evacuarea apei de la bord. Dacă nu se va reuși aceasta, se va încerca debarcarea navei și aducerea acesteia în siguranță la mal. Încă se lucrează pentru evacuarea apei de la bord și, în funcție de rezultate, vom vedea ce se poate face mai departe”, a declarat Sorin Petcu, unul dintre salvatori.