Percheziții DNA la sediul PSD Arad! Vezi ce s-a întâmplat

Foto: newsar.ro

Procurorii DNA fac în această dimineață percheziții la sediul PSD Arad, scrie digi24.ro. Descinderile mai au loc și la locuințele a trei parlamentari din județ, dar și la sediul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara. Procurorii DNA fac 15 percheziții într-un dosar de luare și dare de mită, dar și trafic de influență.

Deputatul Florin Tripa a fost adus la audieri cu mascații, la DNA Timișoara. El a fost însoțit și de avocatul său. Habar nu am de ce m-au chemat. Mi-au venit la șase dimineața acasă. Eram în drum spre aeroport. Am înțeles că și ceva percheziții la sediul PSD Arad. Au venit la 6 dimineața, mi-au speriat copilul. Au spart ușa, la figurat. M-am prezentat aici. Declarăm ce e de declarat și vorbim după”, a declarat Florin Tripa, potrivit pressalert.ro.

Ceilalți doi parlamentari vizați de ancheta DNA sunt Dorel Căprar, deputat PSD de Arad și Ioan Chisalita, deputat PSD de Caras Severin. Ancheta l-ar viza și pe şeful DRDP Timişoara, Cristian Ispravnic, consilier judeţean PSD.