Percheziții de amploare într-un hotel din Bistrița. Vezi detalii

Foto: realitateadearges.net

Aproape 50 de polițiști au descins  într-un hotel din Bistrița. Două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind bănuite de comiterea infracțiunii de proxenetism. În urma perchezițiilor, 25 de persoane au fost duse la audieri, scrie stiripesurse.ro.

Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că un bărbat de 61 ani, din Bistrița, în calitate de administrator al unui hotel din Bistrița, ar fi înlesnit practicarea prostituției, prin punerea la dispoziție a camerelor hotelului unor femei care practică prostituția, fără a le înregistra în registrul de evidență a persoanelor cazate.

Totodată, în cursul anului 2019, o femeie în vârstă de 55 ani, în calitate de director al aceluiași hotel, ar fi tolerat și facilitat practicarea prostituției în incinta unității de cazare, în sensul că ar fi instruit recepționerii cu privire la tarifele practicate și nu ar fi denunțat practicarea prostituției în incinta hotelului către autorități.

Polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului de 61 de ani și femeii de 55 de ani, cercetați pentru proxenetism. Aceștia vor fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.