3 august 2021

GS NEWS – Gazeta de stiri

Ziar independent al românilor de pretutindeni!

Pavel Bartoş va prezenta cel de-al doilea sezon al show-ului “Masked Singer România”

Foto: news.ro

A fost anunțat că emisiunea “Masked Singer România” revine la Pro TV cu un nou sezon care va fi  prezentat de Pavel Bartoş.

“Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în faţa neprevăzutului şi a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutăţile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu ştiu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuţi din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalităţi marcante interne şi poate internaţionale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viaţă, tocmai de aceea aştept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a spus Pavel Bartoş.

Trebuie spus faptul că primul sezon al show-ului Masked Singer România care a fost difuzat în toamnă, a fost lider de audienţă şi a creat un adevărat fenomen în mediul online.

Cele opt episoade au avut o medie de 7.1 puncte de rating şi 22.5% cotă de piaţă în rândul publicului comercial,   din care făceau parte  persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, din mediul urban. În mediul online, pe cea mai în vogă platformă a momentului, TikTok, producţia a strâns aproape 1 milion de aprecieri şi 110.000 de urmăritori.