Patru tone de deșeuri, strânse în trei zile de pe malurile lacului Bicaz

O importantă acțiune de ecologizare a avut loc săptămâna trecută, în perioada 13-15 septembrie. Unul dintre organizatori, Asociaţia Act for Tomorrow, a precizat într-un comunicat că în urma acestei acțiuni, 220 de voluntari au strâns patru tone de deșeuri de pe malurile lacului Bicaz, scrie Agerpres.

În urma acțiunii de ecologizare au fost strânși 1.060 de saci de deşeuri, din care 700 de PET-uri şi 360 de alte deşeuri. Cantitatea de patru tone de deșeuri a fost strânsă de pe patru dintre malurile lacului Bicaz, respectiv Malul Baicului (Izvorul Alb), Malul Potoci, Malul Rugineşti şi Malul Poiana Largului. De asemenea, cu sprijinul angajaţilor Hidroelectrica a fost ecologizată şi zona Prizei de Apă.

“Celor 220 de voluntari le-au fost alături şi persone publice, precum Vladimir Drăghia, Alice Cavaleru, Faboulous Muses (Diana Enciu şi Alina Tănasă) şi Sânziana Negru, care ne-au ajutat să ducem mai departe apelul nostru de implicare şi responsabilizare faţă de natură”, a precizat Asociaţia Act for Tomorrow.