Patru containere aflate în Vama Constanţa, verificate de ANPC. Vezi ce nereguli au fost găsite

Foto: news.ro

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au verificat patru containere sosite în Vama Constanţa Sud Agigea. Potrivit news.ro, au fost descoperite diverse mărfuri care nu aveau elemente de identificare sau care erau realizate din alt material decât cel declarat în documentele de însoţire.

Echipele de control au găsit flori ornamentale, figurine din plastic, farfurii, lenjerii de pat, toate fără elemente de identificare.

Membrii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au demarat acţiuni de control în Vama Constanţa Sud Agigea, acestea având loc în prezenţa preşedintelui ANPC, Horia Constantinescu.

Comisarii ANPC au mai găsit în containere protecţii pentru mesele de călcat, care erau etichetate ca fiind din bumbac, dar aveau în compoziţie alte materiale. Mărfurile au fost indisponibilizate până la finalizarea cercetărilor.

Toate containerele au fost sigilate atât cu sigiliul de vamă, cât şi cu sigiliul ANPC, urmând ca la desigilare să participe şi reprezentanţii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor.